Extra large class: sweet yoga flow live music

 

Kom op deze vrije dag heerlijk tot rust met onze sweet yoga flow. Heerlijke yin yoga and flowing movements begeleid met live music.

Voor wie: iedereen die houdt van yoga, muziek en klank.

 

Prijs: 25 € (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid)

 

Inschrijven: je kan inschrijven om je plekje te verzekeren. Hou er rekening mee dat sommige activiteiten snel volboekt zijn, wacht dus niet te lang .

 

Annulatie: je kan tot 4u kostenloos annuleren via jouw login. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 4u op voorhand vragen we je om het bedrag aan ons over te schrijven.

 

Meebrengen: afgesloten flesje water, yogamatje (als je er geen hebt kan je dit lenen bij ons)

Kledij: makkelijke kledij waarin je goed kan stretchen en op de grond kan zitten & liggen, doe laagjes aan, yin yoga flow werkt verkoelend

Extra info: wij voorzien yogaprops

Lesgevers : Charlotte en Veerle

 

Wie is Veerle?
Mijn naam is Veerle Hollevoet en ik ben een levendige dame met dankbaarheid, liefde en het nu in het geheugen van het hart.

Al 20 jaar zing ik Mantra en Kirtan en zo ontdekte ik de weg naar Bhakti yoga.

De voorbije 10 jaar kwam ook de Thaise Yoga Massage en Yin Yoga meer en meer in mijn wereld. Ik volgde reeds succesvol verschillende workshops en trainde onder meer bij Siawash Peyman, Marec Gabor en Thierry Bienfaissant. Daarnaast volgde ik ook een Teacher Training Yin Yoga bij Mirjam Wagner.
De kunst van yoga beoefenen in het leven, het zingen in overgave, het pad van Thai Yoga Massage en de meditaties begeleiden mij
bij elke stap in het proces van het leven.

 

Wie is Charlotte?

Hallo! Mijn naam is Charlotte. Avontuurlijk, beweeglijk, dromer. Ik hou van dansen, verbinden, groeien, verwondering, reizen en natuur. Als yoga teacher geef ik jou heel graag de geweldige tools van yoga en zenuwstelsel regulatie mee. Jezelf leren kennen op en naast de mat. Laten we er samen een ontdekkingstocht van maken. Want hoe beter we onszelf kennen hoe meer we vanuit ons hart kunnen leven.

Zelf ben ik geconfronteerd geweest met oa angst, paniekaanvallen, migraine, stressklachten en burn-out. Yoga vormde toen al een grote steun in die ontdekkingstocht naar meer veiligheid in mijn lichaam. Door middel van een holistische aanpak met therapie, yoga, zenuwstelsel regulatie, beweging en voeding kon ik terug veiligheid en verbondenheid ervaren.

Vanuit mijn achtergrond als danser was ik al snel gebeten door yoga en volgde er veel verdieping en bijscholing. Mijn focus ligt op het creëren van veiligheid in het lichaam aan de hand van intentional yoga flow, yin yoga en zenuwstelsel regulatie (gebaseerd op polyvagaal theorie).

 

Prijs : € 25
Tijdstip: 10u - 11u30

 

Bijkomende info: 

Indien je aan één van onze activiteiten wenst deel te nemen is inschrijven noodzakelijk via onderstaande link.

  • Deuren gaan open 15 minuten vóór iedere activiteit.
  • Gelieve op tijd te komen want de deuren sluiten stipt.