Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen sluiten we de yogazaal voor jong en oud. Zo hopen we mee te helpen de druk op het zorgpersoneel te verlagen. We houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

 

Lessen, Body en Mind... Wil jij ook rust vinden in je geest, dieper kunnen ademhalen, trainen om krachtiger in het leven te staan? Ervaar de positieve invloed op lichaam en geest met onze lessen. Alles wordt beoefend zonder enige prestatiedrang en met respect voor eigen grenzen. We schakelen ons “ego” uit, we zorgen goed voor onszelf en we creëren door onze positieve energie een betere wereld. Onze lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en er is persoonlijke aandacht voor individuele mogelijkheden. Er is een variatie van mentale ontspanning tot fysieke uitdaging.

 

  • Onze lessen zijn heel het jaar door instapbaar.
  • Een les duurt ongeveer 1 uur.
  • Gelieve zelf een yogamatje mee te brengen en dit om hygiënische reden. Ander materiaal zoals bolsters, blokjes, kussens, dekentjes enz. zijn aanwezig in onze zaal. Wij vragen enkel gemakkelijke kledij aan te doen en een handdoek mee te brengen.
  • Nieuwe mensen kunnen de 1ste les een matje van ons gebruiken. Daarna wordt gevraagd zelf een matje aan te kopen of mee te brengen.
  • Prijs per les is 12 € en een 10-beurtenkaart is 100 € - proefles is 5 €.
  • Alvorens een 10-beurtenkaart aan te schaffen, gelieve het bijhorende reglement te lezen.
  • Opgelet: Deuren gaan open ten vroegste 15 minuten vóór iedere les. Kom aub op tijd want de deuren sluiten stipt.  

 

Indien een les onverwachts niet kan doorgaan verwittigen wij de mensen per sms die de laatste 2 maanden naar die les geweest zijn EN van wie we over een gsm nummer beschikken. Alle anderen gelieve vóór de les onze website te checken. Dank voor uw begrip.

  

Lieve groeten,
Nadine
🙏