Wie zijn wij...

Nadine Van Kerchove (zaakvoerster) is een warme vrouw die begaan is met ieders welzijn en geluk. De laatste 15 jaar volgde ze tal van cursussen en opleidingen in spiritualiteit en werd het zaadje geplant voor Stepping Stones. Eindelijk kan ze haar droom en passie tot werkelijkheid brengen in dit spiritueel centrum, waarbij ze iedereen een wereld aanbiedt van rust en ontspanning. Nadine ontvangt je graag met open armen.

 

Onze Teachers:

Mijn naam is Veerle Hollevoet en ik ben een levendige dame met dankbaarheid, liefde en het nu in het geheugen van het hart. 

Al 20 jaar zing ik Mantra en Kirtan en zo ontdekte ik de weg naar Bhakti yoga. Ik volgde les in de stedelijke academie voor muziek, woord en dans en zong in musicals bij Jeugdtheater Ondersteboven. Ik volgde verschillende Bhakti workshops en retreats, onder andere bij Jai Uttal, Tina Malia, Sivani Mata Francis, Gaura Vani Buchwald, Lulu en Mischka,… Ik zong en speelde in verschillende bands toen ik jong was en zing reeds acht jaar Mantra en Kirtan in yoga-studio’s. Verder geef ik ook workshops in België en daarbuiten. 

De voorbije 10 jaar kwam ook de Thaise Yoga Massage en Yin Yoga meer en meer in mijn wereld. Ik volgde reeds succesvol verschillende workshops en trainde onder meer bij Siawash Peyman, Marec Gabor en Thierry Bienfaissant. Ik behaalde de certificaten Authentic Traditional Thai Yoga Massage, Intuitive Journey to Thai Massage, Anathai Breathing and Therapeutic Thai Yoga Massage, certified by the International Society of Traditional Thai Yoga Massage ‘Sunshine House’. Ik engageer me in de Thaise yoga school in Brussel. Daarnaast volgde ik ook een Teacher Training Yin Yoga bij Mirjam Wagner en ook de Veronica Sherborn methode die resulteert in leuke Ouder-kind yoga. Ik verdiep me in de kunst van Meditatie onder begeleiding van Vamedeva Sage~Igor Kufayef.
De kunst van yoga beoefenen in het leven, het zingen in overgave, het pad van Thai Yoga Massage en de meditaties begeleiden mij
bij elke stap in het proces van het leven. 

Onder het motto “You can join in, choose for love, the power of oneness, Om“, werk ik met vreugde en open hart én met de uitnodiging om deel te nemen. 

 

Ik ben Chantal De Groeve.

Vanuit mijn 30 jaar ervaring voor yoga en meditatie geef ik bij Stepping Stones vooral kinderyoga.

Ik hoop jullie te ontmoeten in één van mijn lessen. Van harte welkom!

Namasté 

Kinderyoga: woensdag 14u - 15u