Wie zijn wij...

Nadine Van Kerchove (zaakvoerster) is een warme vrouw die begaan is met ieders welzijn en geluk. De laatste 15 jaar volgde ze tal van cursussen en opleidingen in spiritualiteit en werd het zaadje geplant voor Stepping Stones. Eindelijk kan ze haar droom en passie tot werkelijkheid brengen in dit spiritueel centrum, waarbij ze iedereen een wereld aanbiedt van rust en ontspanning. Nadine ontvangt je graag met open armen.

 

Onze Teachers:

Mijn naam is Veerle Hollevoet en ik ben een levendige dame met dankbaarheid, liefde en het nu in het geheugen van het hart. 

Al 20 jaar zing ik Mantra en Kirtan en zo ontdekte ik de weg naar Bhakti yoga. Ik volgde les in de stedelijke academie voor muziek, woord en dans en zong in musicals bij Jeugdtheater Ondersteboven. Ik volgde verschillende Bhakti workshops en retreats, onder andere bij Jai Uttal, Tina Malia, Sivani Mata Francis, Gaura Vani Buchwald, Lulu en Mischka,… Ik zong en speelde in verschillende bands toen ik jong was en zing reeds acht jaar Mantra en Kirtan in yoga-studio’s. Verder geef ik ook workshops in België en daarbuiten. 

De voorbije 10 jaar kwam ook de Thaise Yoga Massage en Yin Yoga meer en meer in mijn wereld. Ik volgde reeds succesvol verschillende workshops en trainde onder meer bij Siawash Peyman, Marec Gabor en Thierry Bienfaissant. Ik behaalde de certificaten Authentic Traditional Thai Yoga Massage, Intuitive Journey to Thai Massage, Anathai Breathing and Therapeutic Thai Yoga Massage, certified by the International Society of Traditional Thai Yoga Massage ‘Sunshine House’. Ik engageer me in de Thaise yoga school in Brussel. Daarnaast volgde ik ook een Teacher Training Yin Yoga bij Mirjam Wagner en ook de Veronica Sherborn methode die resulteert in leuke Ouder-kind yoga. Ik verdiep me in de kunst van Meditatie onder begeleiding van Vamedeva Sage~Igor Kufayef.
De kunst van yoga beoefenen in het leven, het zingen in overgave, het pad van Thai Yoga Massage en de meditaties begeleiden mij
bij elke stap in het proces van het leven. 

Onder het motto “You can join in, choose for love, the power of oneness, Om“, werk ik met vreugde en open hart én met de uitnodiging om deel te nemen. 

 

 

Ik ben Chantal De Groeve.

Vanuit mijn 30 jaar ervaring voor yoga en meditatie geef ik bij Stepping Stones vooral kinderyoga.

Ik hoop jullie te ontmoeten in één van mijn lessen. Van harte welkom!

Namasté 

 

 

Hallo, mijn naam is Charlotte. Al sinds mijn 6 jaar ben ik intensief bezig met dans als hobby. Vanaf mijn 12 jaar heb ik gekozen om me te focussen op klassiek ballet. Deze achtergrond heeft mij een goede basiskennis van het lichaam en beweging mee gegeven. Bij de opening van Stepping Stones in 2013 ben ik voor het eerst in contact gekomen met yoga. Hier heb ik kennis gemaakt met enkele fantastische teachers die nu nog steeds een inspiratie vormen. Tijdens de corona lockdowns heb ik de waarde van yoga des te meer mogen ontdekken. Het werd een echte houvast die ik niet meer wil loslaten. Tijdens deze periode ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de achtergrond van yoga. Ik heb toen besloten om eindelijk de stap te zetten naar die eerste yoga teacher training, een fantastische ervaring. En ondertussen blijf ik continu bijleren en ontdekken. Al mijn enthousiasme wil graag met jullie delen door zelf les te geven.

 

 

Mieke Praet. Een Natuurkind dat opgroeide in de bossen en dan ook steeds alles vond in de natuur. Hoog in de bomen klimmen, grassen, granen, bieten, noten, bessen, fruit, rauwe groenten eten en met de dieren communiceren. Als jeugdige competitie zwemster vervolgde ze haar pad in de Lichamelijke Opvoeding. Zij verdiepte zich in vele disciplines zowel op fysiek als op geestelijk vlak.

Als leerkracht was ze telkens net ietsje anders omdat ze het op een andere manier wou brengen. Het kon anders. Geen enkele uitdaging hield haar tegen. Ze kreeg zeer veel de vraag “Wat bezielt je toch?” “Wat is jouw geheim?” Met deze vraag in haar hoofd bewandelde ze verder haar levensweg. Eigen aerobics dansstudio, manager in de fitnesswereld, fanaat dolfijn zwemmen HAAR LEERMEESTERS, Noors Babyzwemmen, Tai Chi, Qigong, Yoga van alles nam ze het hoogste goed mee.

 

Palmares: Regentes Lichamelijk Opvoeding - Dansstudio Mieke Sint-Niklaas 8 jaar - Nike Team België vertegenwoordigd “ Safety Aerobics” - Reebok Master Trainer Kids België Workshops “ Laat een Kind een Kind zijn” - Aqua Privécoach Aqua Wellness - Coach Zeemeermin zwemmen - Met de dolfijnen zwemmen in  hun natuurlijke habitat sinds 2005

Bijkomende Opleidingen: Qigong – Energetisch Lichaamswerk – Lichaamstaal  - TA ( Transactionele Analyse) – Communicatie “ Ouder & Kind” zwemmen

 

Bewegen door het Leven in Vrijheid vanuit een diep respect voor het natuurlijk gebeuren. Steeds luisterend naar signalen eigen lichaam om zo gezond mogelijk te blijven. Elke dag opnieuw mezelf screenen en ieder puntje van mijn fysieke lichaam zuiveren om zo energetisch zuiver en puur te blijven functioneren.