Mantrazingen  

Tijdens de mantra-avond begeleidt Veerle ons samen met haar gitaar en een gastpercussionist door enkele mantra's. Bij het zingen van een mantra wordt een bepaalde zin veelal in het Sanskriet gereciteerd. De klanken die geproduceerd worden brengen specifieke trillingen voort. Deze werken in op het lichaam en geest. De vibraties stromen door jouw lichaam en organen heen. Ze laten de energie vrij stromen. Kortom een leuke gezellige avond met concert waarbij iedereen vrij is om al dan niet mee te zingen.

Datum: Nog te bevestigen 

Tijd: 20u tot 21u30

Prijs: € 20

Meer info 

 

XL Yin Yang les met Live Muziek

Op O.L.H Hemelvaart organiseren we een XL Yin Yang les met Live Muziek gegeven door Veerle en Charlotte. Onder zang en gitaarbegeleiding van Veerle word je gedurende anderhalf uur ondergedompeld in een ontspannen yin yang les. De muziek en klanken hebben een heilzaam effect en ondersteunen jou terwijl je bewust beweegt in de yogaposes. Verwen jezelf en jouw lichaam op deze feestdag. Plaatsen zijn beperkt dus reserveer tijdig jouw plaatsje ;)

Datum: 26 mei 2022

Tijd: 10u30 tot 12u

Prijs: € 20

 

Groepschakrahealing meditatie 

Elke laatste vrijdag van de maand om 20u werken we onder begeleiding van Mieke aan de chakra's. Door middel van meditatie en ademhaling brengen we de chakra's in balans zodat onze Chi of levensenergie vrij kan stromen. Heerlijk om jouw weekend in balans in te zetten.

Data: 27 mei, 24 juni 2022

Tijd: 20u tot 22u

Prijs: € 25

Meer info

 

 

Bijkomende info: 

Indien je aan één van onze activiteiten wenst deel te nemen is inschrijven noodzakelijk (03/344 62 61 of stepping-stones@telenet.be)  of via onderstaande link.

  • Deuren gaan open 15 minuten vóór iedere activiteit.
  • Gelieve op tijd te komen want de deuren sluiten stipt.