Helende Meditatie met Klank

Cynthia heet je van harte welkom voor een “helende meditatie met klank”.
Bij deze activiteit worden klanken gemaakt met de intentie een helingsproces in gang te zetten en/of diep te ontspannen.
Je wordt ondergedompeld in de klanken van haar eigen stem. Zij gaat intuïtief te werk en voelt aan welke instrumentjes daarbij gebruikt worden. Je zal via klank, stilte, meditatie en bewuste ademhaling begeleid worden naar een fase van verstilling, eenheid, openheid en ZIJN. Je stelt jezelf open voor heelwording en neemt hierbij contact met je innerlijke/hogere zelf, met de vlam in je hart, het Goddelijke dat we allemaal in wezen zijn. Je vindt (opnieuw) verbinding met je eigen natuurlijke IK. Het mooie is dat je niks hoeft te doen, alleen maar te ontspannen, in het Nu. En als kersje op de taart, je beleeft dit moment alleen maar voor jezelf, in een rustige en veilige omgeving. Deze sessie gaat al liggend door. Is dit niet mogelijk dan kan je ook rustig blijven zitten of eventueel een stoel nemen.

Teacher: Cynthia
Datum: vrijdag 7 april 2023
Tijdstip: 20u tot 21u
Prijs: € 20

 

Mantrazingen  

Tijdens de mantra-avond begeleidt Veerle ons samen met haar gitaar en een gastpercussionist door enkele mantra's. Bij het zingen van een mantra wordt een bepaalde zin veelal in het Sanskriet gereciteerd. De klanken die geproduceerd worden brengen specifieke trillingen voort. Deze werken in op het lichaam en geest. De vibraties stromen door jouw lichaam en organen heen. Ze laten de energie vrij stromen. Kortom een leuke gezellige en plezante avond met concert waarbij iedereen vrij is om al dan niet mee te zingen.

Met: Veerle en Guy
Data : vrijdag 14 april 2023
Tijd: 20u tot 21u30
Prijs: € 25

Meer info 

 

Groepschakrahealing meditatie 

Elke laatste vrijdag van de maand om 20u werken we onder begeleiding van Mieke aan de chakra's. Door middel van meditatie en ademhaling brengen we de chakra's in balans zodat onze Prana of levensenergie vrij kan stromen. Heerlijk om jouw weekend in balans in te zetten.

Teacher: Mieke Praet
Data: 28 april 2023
Tijd: 20u tot 22u
Prijs: € 25

Meer info

 

 

Bijkomende info: 

Indien je aan één van onze activiteiten wenst deel te nemen is inschrijven noodzakelijk (03/344 62 61 of stepping-stones@telenet.be)  of via onderstaande link.

  • Deuren gaan open 15 minuten vóór iedere activiteit.
  • Gelieve op tijd te komen want de deuren sluiten stipt.