The Sound of the Soul
mantra & kirtan avond


Samen zingend opnieuw beginnen, stilstaan bij jezelf en van daaruit voelen wat goede voornemens betekenen.

Laat de juiste intentie hierbij van binnenuit komen en dan zingen het we samen de wereld in. Van binnenuit naar buiten en omgekeerd.


Samen vieren, verbinden, trillen, zingen… met live percussie


Veerle is een levendige dame met dankbaarheid, liefde en het nu in het geheugen van het hart. Al 20 jaar zingt ze mantra en Kirtan en zo ontdekte ze de weg naar Bhakti yoga. Ze volgde les in de stedelijke academie voor muziek, woord en dans en zong in musicals bij Jeugdtheater Ondersteboven. Ze volgde verschillende Bhakti workshops and retraits onder andere bij Jai Uttal, Tina Malia, Sivani Mata Francis, Gaura Vani Buchwald, Lulu en Michka,… Ze zong en speelde in verschillende bands toen ze jong was en nu zingt ze de laatste vijf jaar mantra en kirtan in yoga-studio’s en geeft workshops in België en daarbuiten.

De kunst van yoga beoefenen in het leven, het zingen in overgave, het pad van Thai Yoga Massage en de meditaties begeleiden haar bij elke stap in het proces van het leven. Onder het motto "you can join in, choose for love, the power of oneness, Om ", zingt en speelt ze daarom met vreugde en open hart en met de uitnodiging om mee te zingen. Laat je adem je leraar zijn, kom dicht bij jezelf.

Kirtan en Mantra zingen : chanten, reciteren van mooie klanken, een vorm van yoga voor en door een groep vergezeld van het geluid van muziek. Herhaling van Sanskrit Mantra's creëert een meditatieve gemoedstoestand. Het brengt je dichterbij “ aanwezig zijn”, “aandacht hebben”, “intentie voelen”. Dit gebeurt in de vorm van een heilige uitspraak, een klinkend geluid, een letterwoord of foneem. Deze groep woorden die reeds duizenden jaren oud zijn worden door beoefenaars ervaren als zeer rustgevend, vreugdevol met psychologische en spirituele krachten. Iets tussen magie, liefde en dankbaarheid. Het helpt om een veranderde staat van bewustzijn in te leiden. Het is een geweldige manier om emoties te ontgrendelen en gewoon om veel plezier te maken!

 

Prijs : € 25
Tijdstip: 19u30

 

Bijkomende info: 

Indien je aan één van onze activiteiten wenst deel te nemen is inschrijven noodzakelijk via onderstaande link.

  • Deuren gaan open 15 minuten vóór iedere activiteit.
  • Gelieve op tijd te komen want de deuren sluiten stipt.