Moodboard Workshop

 

In onze yoga zaal gaan we elk ons uniek persoonlijk  moodboard maken.

 

Wat is een moodboard?

 

Een moodboard is een creatieve verzameling van foto’s , teksten , woorden ,… die samengaan met hoe jij jou leven wil leiden en wat jou inspiratie geeft.

Deze inspiratie kan gaan over welk thema jij wenst.

Door creatief bezig te zijn met je dromen trigger je het onderbewustzijn en ga je even uit je hoofd dat je meestal tegenhoudt om te doen wat je echt wil.

 

Het is een creatieve en leuke manier om je verlangen helder te krijgen en TE VERWEZENLIJKEN.

Een moodboard zorgt ervoor dat je je onderbewuste een duidelijke richting geeft om je doelen sneller en gemakkelijk te bereiken zonder dat je dit zelf bewust in de gaten hebt. Waardoor je doel in zicht komt en het bereiken er van onvermijdelijk wordt. En het werkt!

EEN PLAATJE ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN

We leggen de focus op onze mogelijkheden en kansen.

 

De workshop gaat door op een yogamat of kussen, waar we eerst een meditatie gaan doen voor we starten  met het uitzoeken van foto’s, woorden en teksten uit de tijdschriften die je zelf meebrengt en wij ook voorzien in een gezellige sfeer met helende muziek.

Je kiest alles waar jij een goed en blij gevoel mee hebt.

Daarna kleven we dat op een groot blad, je unieke moodboard.

 

We sluiten de workshop af met nog een meditatie, een heerlijke yogi thee en nog wat napraten over je moodboard met gelijkgestemde zielen.

 

Teacher: Chantal De Groeve

Prijs : € 50
Tijdstip: 14u tot 17u

 

Bijkomende info: 

Indien je aan één van onze activiteiten wenst deel te nemen is inschrijven noodzakelijk (03/344 62 61 of stepping-stones@telenet.be)  of via onderstaande link.

  • Deuren gaan open 15 minuten vóór iedere activiteit.
  • Gelieve op tijd te komen want de deuren sluiten stipt.