Klankmeditatie

 

Laat je meevoeren op de heerlijke tonen van deze klankreis.

De klanken van de Gong, de kristallen- en Tibetaanse schalen creëren een golf van zachte tonen die voor een zalige en diepe ontspanning zorgen. Elke schaal heeft bepaalde trillingen; frequenties die inwerken op je lichaam en je energieveld, deze frequenties werken harmoniserend en herstellend, het is alsof je een reset krijgt van je energie en gemoed. Er worden binaural klanken gebruikt waardoor er een heel speciaal effect ontstaat en je geest in diepe ontspanning komt. Ook de ocean drum en koshi chimes doen mee. Dit is een uurtje van diepe relaxatie waarbij je helemaal ontspannen je werkweek kan afsluiten.

De sessie is liggend, op de rug of op je zij, je ligt best gemakkelijk zonder ergens pijn te hebben. Je mag eventueel een extra kussen meebrengen om het voor jezelf heel comfortabel te maken, sommigen liggen graag nog op een extra ligkussen of met een tweede dekentje, breng dit zeker mee als je dat wil, het belangrijkste is dat je goed ligt zodat je in ontspanning kan gaan.

Wie: Greet Swinnen verzorgt de klankreis, sinds 30 jaar verdiept ze zich in de zin en het doel van het leven door meditatie maar later ook met hatha yoga, klankschalen en psychologie. Greet heeft haar opleiding sound practitioner gevolgd bij soundmaster Marko Zygon.

 

Prijs : € 20
Tijdstip: 20u

Deze meditatie gaat door bij voldoende inschrijvingen

 

Bijkomende info: 

Indien je aan één van onze activiteiten wenst deel te nemen is inschrijven noodzakelijk (03/344 62 61 of stepping-stones@telenet.be)  of via onderstaande link.

  • Deuren gaan open 15 minuten vóór iedere activiteit.
  • Gelieve op tijd te komen want de deuren sluiten stipt.