Spiritueel consult (€70)

Tijdens dit consult wordt er o.a. gewerkt met Buddha Tarotkaarten, inzichtkaarten en eigen inputkaarten, Mineral Stones & Pendulum. Door de berekeningen van je spirituele identiteit (09-numerology) ontdek je je zielsnummer, karma-nummer en levenskleur-nummer. Hierdoor krijg je een dieper inzicht in je levenssituatie en het werkelijke doel van je ziel in dit bestaan. Dit spiritueel consult is een vorm van Mystic Mindfulness, het wordt toegepast in een sereen kader met uiterste devotie.
Door zelf de kaarten te bewerken (schudden) breng je jouw energie - met hulp van onze spirituele gidsen - op tafel en wordt jouw situatie/vraag duidelijker 'aangekaart'. Je ontvangt persoonlijk advies over toekomstige invloeden en mogelijkheden & over het helen, sterken en ontwikkelen van je ziel. Er is steeds de mogelijkheid om notities te nemen.

Mystic Mindfulness volgt de leer van Vajrayana parapsychologie, een esoterische strekking in het Boeddhisme. De toepassing ervan dient om tot inzicht(en) te komen via het heden naar de toekomst.

Duur: 2 uur