SoulBody Healing (€ 70)

Tijdens het eerste deel van de sessie ligt de cliënt op de rug. Vanaf de voetzool (0)-chakra vertrekt een intense geur/kleur/energie-healing tot aan de aura (9)-charka. Aansluitend wordt er gewerkt met energetische aanrakingen van de voetzolen naar het hoofd en terug.
Tijdens het tweede gedeelte van de sessie ligt de cliënt op de buik en wordt de voorgaande behandeling hernomen. De vibraties, geuren en kleuren werken diepgaand in op body, mind & soul en brengen de cliënt in een staat van volledige ontspanning. Door deze bewuste toestand van relaxatie krijgt de ziel de kans om zichzelf te helen, sterken en ontwikkelen.

Het in balans brengen van je aardse lichaam en je SoulBody transformeert negatieve energie (gevoel/emotie, ongemak, leed) naar positieve energie. Deze verfrissende en krachtgevende flow werkt na de behandeling verder, en vormt een prima basis tijdens je spirituele ontwikkelingsproces.

Bij behandelingen waar voorafgaand een spiritueel consult werd geraadpleegd, volgt een derde deel dat bestaat uit een geleide meditatie.

Duur: 1 uur

Ook combinatie Spiritueel consult en SoulBody healing mogelijk (€ 95 voor 2 uur)